Voorgerechten

 

 koude voorgerechten 1 Voetiro 3.50
    Stokbrood met kruidenboter  
  3 Zaziki 3.95
    Griekse yoghurt met komkommer, knoflook en kruiden  
  6 Tonijnsalade 6.25
  171 Rola Solomos
7.75
    Gerookte zalmrolletjes gevuld met tonijn en geserveerd met een lichte honing mosterdsaus  
  8 Garnalencocktail 10.75
    Noorse garnalen met onze speciale cocktailsaus  

 

 

warme voorgerechten  181 Gamberoni 11.75
     Gebakken grote garnalen met speciale knoflooksaus  
  10 Keftedes 5.75
    Gekruide gehaktballetjes met tomatensaus  
  11 Kalamaria 7.75
    Krokant gebakken inktvisringetjes  
  12 Skorthopsomo 4.25
    knoflookbrood uit de oven geserveerd met kruidenboter  
  15 Midia tiganita 7.75
    Gebakken mosselen met knoflooksaus  
  17 Dolmades 6.75
   

Wijnbladeren gevuld met gehakt en rijst, met een frisse citroensaus

 
  18 Mezes (minimaal 2 personen) p.p.  14.50
    Combinatie van warme en koude voorgerechten  
       
   

Alle hoofdgerechten worden gereserveerd met frites en rijst.

 
   

Alleen bij uw hoofdgerecht kunt u gebruik maken van het saladebuffet.